WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website

KONE k epidémii koronavírusu

Vplyv pandémie koronavírusu na činnosť KONE s.r.o.

Publikované 03.18.2020

Našou prioritou je zabezpečiť zdravie našich zamestnancov a minimalizovať dopad na zákazníkov. Prijímame dôrazné opatrenia na riešenie situácie na lokálnej aj globálnej úrovni a na základe pokynov miestnych vlád a zdravotníckych orgánov, ako je Svetová zdravotnícka organizácia a medzinárodné SOS.

Celý náš globálny dodávateľský reťazec a produktové platformy sú kľúčovými predpokladmi pre zmiernenie dopadov na našich zákazníkov. Máme celkom 13 výrobných tovární v 9 krajinách a mnoho distribučných centier a dodávateľov po celom svete. Využívame náš globálny dodávateľský reťazec, aby sme zmiernili problémy a obmedzenia v jednotlivých krajinách.

KONE má v Lombardií 2 továrne na komponenty výťahov. V súčasnej dobe sú obe naďalej funkčné, ako bolo oznámené predtým. Logistika je ovplyvnená obmedzeniami pohybu osôb medzi krajinami. Doteraz bol však pohyb tovaru povolený.

U niektorých projektov môže dochádzať k určitým oneskoreniam kvôli logistickým výzvam, zákazom cestovania alebo z iných dôvodov mimo našu kontrolu. V týchto prípadoch urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme vás informovali o aktuálnom stave.

Spoločne s našimi dodávateľmi a subdodávateľmi robíme všetko možné pre to, aby sme zmiernili účinky koronavírusu a zaistili spoľahlivý servis a podporu vo všetkých našich oblastiach (predaj nových zariadení, modernizácie a servis).

Našou hlavnou prioritou je zdravie našich zamestnancov a starostlivosti o našich zákazníkov a užívateľov výťahov.

Viete, ako sa správne správať vo výťahu, aby ste zostali chránení proti koronavíru vy aj vaši spolucestujúci?

Etiketa pri koronavíru